«Я хочу зробити свій вклад у розвиток міста», – Юрій Бенгальський

«Я хочу зробити свій вклад у розвиток міста», – Юрій Бенгальський

Юрій Бенгальський разом із сімєю не вперше залишає рідну домівку через війну. У 2014-му вони виїхали з Донецька та переїхали до Бразилії. У 2016-му Юрій та його рідні повернулися до України та почали жити у Білій Церкві. Але через повномасштабну агресію росії його дружина та донька в цілях безпеки виїхали закордон.

Після цього Юрій поїхав до Володимира, адже тут була відносно спокійна ситуація, а мама його учня допомогла знайти вільне житло.

«Коли я сюди їхав, то моніторив, де мені грати. Я просто затятий музикант і хочу завжди десь грати. Таким чином я побачив, що тут є музична шкода. Окей, почну все знову», - розповідає Юрій Бенгальськи.

Свої перші кроки у культурному житті Володимира він почав з  місцевої музичної школи. Далі було чимало виступів на різноманітних імпрезах. Активність та професіональнім Юрія помітили представники місцевої влади.

Що було далі? Більше про його життєву історію дивіться у відео, створеному Волинським Інститутом Права. Відбулося це в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завтра Нововолинськ зустрічатиме полеглого Героя
Наступна новина На Волині діти створили патріотичне панно
Останні новини
Схожі новини