«Я людина комунікабельна»: колективу представили голову Любомльської РДА

«Я людина комунікабельна»: колективу представили голову Любомльської РДА
Олександр Устименко

Голова Волинської обласної держадміністрації Олександр Савченко представив працівникам Любомльської райдержадміністрації її нового керівника Олександра Устименка.

Це відбулося у вівторок, 19 червня, – пише ІА ВолиньPost.

Указ про призначення посадовця Президент підписав ще 16 червня. Тож сьогодні голову виконавчої влади у районі урочисто представили працівникам райдержадміністрації.

Спочатку Савченко подякував колективу, адже тривалий час тут добре справлялися навіть без першої особи. «Сьогодні я прибув до вас із новою людиною, яка розуміє нові ідеї як в керівництві, так і втіленні роботи», – зауважив Савченко. Він подякував голові Любомльсьої райради Миколі Сушику, який «підтримував» район у порядку, та висловив надію на подальшу плідну співпрацю між керівниками.

«Сподіваюся, що на благо Любомльщини будемо працювати перспективно і правильно, нам нема чого ділити», – мовив посадовець. Опісля він зауважив, що у районі вже створено багато ОТГ, тож першочерговим завданням Устименка буде забезпечення розвитку процесу децентралізації та навчити громади правильно жити.

«Ми ще звикли жити принципами «совєтів» – дайте. Децентралізація має навчити заробляти, а не просити. Тому ваше завдання навчити керівників ОТГ – правильно робити кроки на перспективу», –підсумував посадовець.

Опісля він нагадав, що в Устименка буде випробувальний термін протягом 3 місяці, та він «відповідає» за нового керівника, адже він має багато управлінського досвіду. Так, останнім місцем роботи була посада першого заступника голови Вишгородської РДА Київської області.

Новий голова РДА подякував за довіру.

«Задача в нас одна – це всією громадою працювати на благо району», - мовив Устименко. Він розповів, що сподівається на підтримку усіх присутніх працівників апарату, структурних підрозділів та державних органів. Окрім того, він закликав не боятися його, а спілкуватися.

«Я людина комунікабельна, завжди готовий всіх вислухати і прийняти. Я працював і на керівних посадах, але в мене нема таких амбіцій, щоб люди по півтори години чекали в приймальні, я готовий всіх вислухати», – підсумував Устименко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У мерії Луцька задоволені тим, як комунальники діяли під час зливи
Наступна новина Заліз через вікно: у місті на Волині злодій «обчистив» будинок на 50 тисяч
Останні новини
Схожі новини