«Я реаліст», – Яценюк не йде на президентські вибори

«Я реаліст», – Яценюк не йде на президентські вибори
Лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк. Фото - Українська правда

Лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк не братиме участі у виборах президента України 2019 року.

Про це Яценюк заявив на з'їзді політичної сили, що проходить 2 лютого у Києві, пише Українська правда.

«Я довго думав над тим, чи йти в президенти. Це не просте рішення. Його не можна приймати через емоції чи політичну кон'юктуру... Я реаліст. Внаслідок дискредитації, відкритої брехні, коли брехали всьому українському народу – сьогодні немає достатньої висоти, щоб виграти вибори 2019 року», – заявив Яценюк.

«Я прийняв рішення, що ми маємо боротися за нову Верховну Раду, за перемогу на парламентських виборах та за формування нового уряду. У це я вірю», – додав екс-прем'єр.

На з'їзді, окрім членів уряду та посадовців від «Народного фронту», а також  спікера Верховної Ради Андрія Парубія також був присутній діючий глава уряду Володимир Гройсман. На початку роботи з'їзду він виступив з коротким привітанням та залишив подію. 

Нагадаємо, раніше партійний актив «Народного фронту» висловлювався за висування лідера політсили Арсенія Яценюка кандидатом на посаду президента.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хмарно і без опадів: якою буде погода у Луцьку 3 лютого
Наступна новина «Інтер» приїхав у село біля Луцька «робити картинку», коли прихильники ПЦУ відкривали храм
Останні новини
Схожі новини