Саганюк заявив, що затримання його заступника, - це спроба «вибити» кандидата на міського голову

Саганюк заявив, що затримання його заступника, - це спроба «вибити» кандидата на міського голову
На фото Княжий град: Олег Свідерський

Мер міста Володимир-Волинський Петро Саганюк вважає, що недавнє затримання його заступника з хабарем – це «передвиборча робота», пише «Княжий град».

Нагадаємо, заступника міського голови, секретаря міськради Олега Свідерського звинувачують у злочинній схемі вимагання неправомірної вигоди за вирішення земельних питань у місті. 12 липня його затримали у службовому аавтомобілі, коли він взяв 10 тисяч гривень неправомірної вигоди.

«Це починається передвиборча робота деяких наших «угрупувань». Всі знають, що будуть дострокові вибори, і що я не йду на (посаду – ред.) міського голову. Але ймовірних кандидатів (на посаду міського голови – ред.) вже почали «вибивати», – повідомив Петро Саганюк.

Як зауважив міський голова, його зам грошей не брав і ні з ким ні про що не домовлявся. А суд щодо міри запобіжного заходу не відбувся, бо в судовуу залу не могли доставити людину, яка дала ці кошти. Наразі Свідерський у відпустці.

«Буде рішення правоохоронних органів, що він винуватий – буде рішення і моє, і депутатського корпусу. Слідство розбереться. Я не готовий коментувати, бо не маю ніяких матеріалів», – каже Саганюк.

До речі, Петро Саганюк головує у Володимирі-Волинському вже не один термін поспіль, цього разу заявив, що у виборах участі вже не братиме. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Базару не місце біля замку» - кандидат від «Слуги народу» розповів про туристичний потенціал Луцька
Наступна новина У Луцьку влаштують лекцію про каву
Останні новини
Схожі новини