Як іноземцям живеться у Луцьку. ВІДЕО

Як іноземцям живеться у Луцьку. ВІДЕО

Напередодні Нового року потік іноземців до Луцька зазвичай активізовується. Та ознайомитися туристам із інфраструктурою міста − важко. Не маючи посилання − сайт міста складно відкрити, бо пошуковики його не знаходять. А про мобільний додаток не те, що гості − не всі лучани знають. А орієнтування у громадському транспорті − це справжній виклик для приїжджих бо жодних написів іноземною немає.

Але, в управлінні туризму та промоції розповідають про успіхи.
Джеремі − не турист, прилетів з Маямі у квітні минулого року, і відтоді живе та працює у Луцьку. Рівень знання української у нього доволі посередні, тому з колегами порозумітися вдається. А от у магазинах, в громадських та культурних місцях − усе складно.

Джеремі зізнається, єдиний дискомфорт − через ставлення лучан до іноземців. Каже, що краще вчитиме українську, ніж проситиме допомоги у не знайомих. Адже у відповідь, зазвичай лунають, расистські образи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ДТП у Луцьку: стукнулися два легковики
Наступна новина Волинські поліцейські привітали з новорічними святами вихованців дитячого притулку у Рожищі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини