Як київські готелі дурять іноземних футбольних фанатів

Як київські готелі дурять іноземних футбольних фанатів

Київські готелі вдаються до ганебних методів, щоб зірвати куш під час фіналу Ліги чемпіонів, який відбудеться у столиці України 26 травня.

Видання Marca продовжує описувати муки фанатів Реала та Ліверпуля, які зіткнулись із серйозними труднощами під час планування свого візиту в Київ. Якщо раніше іспанські ЗМІ обурювались нереально високими цінами на житло в столиці України, то зараз наводяться найбільш сюрреалістичні приклади, як київські готелі та хостели відверто обманюють фанів, які забронювали номери за декілька місяців до матчу Реал – Ліверпуль.

Власники готелів Києва та області настільки марять ідеєю нажитись на фіналі Ліги чемпіонів, що скасовують попереднє бронювання номерів та встановлюють нові захмарні ціни. Якщо 25-26 травня ніч в готелі коштує приблизно 1 300 євро, то у будь-який інший вікенд тут можна переночувати за якихось 16 євро.

Щоб скасувати попереднє бронювання та встановити нові ціни, готелі та хостели вигадують абсолютно кумедні причини.

«В готелі немає електрики»

Клієнт отримує повідомлення, що готель змушений скасувати бронювання, оскільки у вказані дні «немає електроенергії та води».

«Ми постраждали від вірусної атаки»

Ще один готель повідомив клієнту, що через вірусну атаку комп'ютерна система дала збій, і раніше заброньовані номери на період 25-27 травня знову стали доступними для резерву. З цієї причини усі попередні замовлення були скасовані.

Скасування без попереднього повідомлення

Деякі готелі нахабно скасовують бронювання номера, навіть не повідомляючи своєму клієнту причини такого рішення. Така ситуація трапилась з фанатом Ліверпуля, який вирішив зіграти на випередження та забронював номер в готелі на дві ночі за декілька місяців до фіналу.

Marca відзначає, що у період проведення фіналу ЛЧ ціна на номер у 3-зірковому готелі за 3,6 км від центру Києва становить 4 тисячі 181 євро. А ось вже через тиждень поселитись тут можна буде всього за 77 євро.

Відзначимо, що у коментарях під матеріалом видання чимало фанатів дорікають УЄФА, що саме Київ отримав право провести фінал Ліги чемпіонів.

«Рішення – дуже просте. Наступний фінал Ліги чемпіонів треба провести в місті, яке дійсно готове до такої події».

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Це ‒ театр абсурду та підміна реальної боротьби з корупцією її імітацією», - Микола Федік
Наступна новина Камінь-Каширська райрада підтримала звернення щодо Антиолігархічного пакету
Останні новини
Схожі новини