Як Кварцяний тренував «Волинь»: спогади колишнього підопічного

Як Кварцяний тренував «Волинь»: спогади колишнього підопічного
https://sport.ua

Колишній футболіст Волині, який зараз виступає в чемпіонаті Словаччини за клуб «Михайловце», Даниїл Бескровайний пригадав період кар'єри під керівництвом Віталія Кварцяного.

Про це він розповів виданню «Команда№1», пише Футбол 24.

«Після «Кривбасу» я був в олімпійському училищі в Харкові, де мене і помітили представники «Волині». Зателефонував Віталій Кварцяний. Напевно, Віталію Володимировичу сподобались в першу чергу мої антропометричні дані. Правда, коли «Волинь» була в першій лізі, мене довго не могли заявити, тому що у лучан була заборона на реєстрацію нових футболістів.

Кварцяний великий фанат футболу, його уроки дійсно багато чого варті. Пройшов у нього потужне загартування, і вдячний за путівку у великий футбол. Легенди про його тренуваннях виявилися правдою: іноді було по 5-6 занять в день, з поля буквально не відходили. Причому перше заняття починалося о шостій ранку і відразу бігли в бронежилетах.

Кварцяний часто ставив у приклад Хачеріді. Тільки зазначав, щоб я брав у нього найкращі якості на полі, а не за його межами. Ще він розповідав, як приводив на тренування свою вівчарку. Ставив її в «квадрат» з футболістами. Говорив, що якщо собака може наздогнати і забрати м'яч, то чому ви не можете. Віталій Володимирович любив експериментувати з позиціями футболістів. Розповідав, що Девіч у нього і на місці захисника пробувався, а Бутко був нападником.

Одного разу Кварцяний пообіцяв, що якщо виграємо матч, виставить в роздягальні ящик шампанського. Ми виграли, не встигли повернутися з поля, а там вже було шампанське. Він був людиною слова і завжди виконував те, про що говорив або обіцяв», – розповів  Бескровайний.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сказали, де у Луцьку живе боржник, який винен за тепло рекордну суму
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 6 жовтня
Останні новини
Схожі новини