Як мешканці Володимира з нардепом Гузем наводили лад у дворі. ФОТО

Як мешканці Володимира з нардепом Гузем наводили лад у дворі. ФОТО

2-ге червня видався плідним днем для мешканців ОСББ “Наше містечко”. З самісінького ранку дорослі та діти розпочали масштабну толоку. Усі разом приводили до ладу територію, фарбували дитячі майданчики та входи до під’їздів, кріпили інформаційні таблички, ремонтували дашки над підвальними приміщеннями і т.д.

Толоку організувала голова ОСББ Анна Медведєва за підтримки місцевих мешканців, – пише БУГ. У нагоді стала програма підтримки від фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” “Чисте подвір’я“. Взяли участь у акції народний депутат України Ігор Гузь з командою, перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, начальник міського управління ЖКГ та будівництва Віктор Фіщук.

За нагоди гостям-помічникам показали новий дитячий майданчик та тренажери, які встановили у рамках проекту громадського бюджету  “Спортивно-гімнастичний комплекс у військове містечко”. Бюджет проекту передбачав використання більше 93-ох тисяч гривень. Проте, окрім виділених з бюджету участі коштів, Анні Медведєвій вдалося залучити і кошти спонсорів. Так вона та мешканці ОСББ “Наше містечко” дякують Сергію Радкевичу та Миколі і Сергію Юнакам за дофінансування. За ці гроші вдалося додатково зробити майданчик для гри в баскетбол.

Нагадаємо, що у 2018-му році на конкурс проектів громадського бюджету з міської казни виділено 1 мільйон 300 тисяч гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як на Волині збирають мед у лісі
Наступна новина Як у Луцьку відривалися під «звуки Boney M.». ФОТО
Останні новини
Схожі новини