Як у Луцьку відривалися під «звуки Boney M.». ФОТО

Як у Луцьку відривалися під «звуки Boney M.». ФОТО

Світові хіти 80-х років легендарного гурту «Boney M.» дали змогу луцьким шанувальникам перенестися в часи своєї молодості чи дитинства та вповні відірватися під давно улюблену музику.

Концерт славетного німецького диско-гурту відбувся у луцькому ТРЦ «ПортCity» 2 червня, – пише ІА Волинські новини.

До нашого міста колектив «Boney M.» на чолі з першою вокалісткою гурту Шейлою Боннік завітав у рамках великого європейського туру.

Незважаючи на те, що гурт «Boney M.» був створений ще у 1975 році, а пік популярності колективу припав на кінець 70-х – початок 80-х, і через десятки років композиції виконавців знані переважній більшості осіб практично у всьому світі. А вокал Шейли Боннік, сповнений енергії та драйву, просто не може залишити байдужим нікого.

Так, до початку очікуваного виходу зірок на сцену глядачів розважали Dj X-ray та рівненська співачка, фіналістка проекту «Голос країни. Діти 2» Катерина Качановська.«Boney M.», своєю чергою, стартували з найвідомішого хіта колективу «Daddy Cool», тож усі присутні просто не змогли втриматися і почали активно витанцьовувати та підспівувати уже з перших секунд.Наступними залунали не менш знані композиції гурту: «Sunny», «Ma Baker», «Rivers Of Babylon», «Brown Girl In The Ring» і «Rasputin».Окрім незмінних хітів, програма концерту містила також кілька каверів від Шейли Боннік.Опісля закінчення основної шоу-програми лучани просто так не відпустили виконавців, тож вони знову заспівали «Daddy Cool», цього разу уже разом із публікою, яку також запросили потанцювати разом на сцену.

А сама співачка вразила глядачів своє відритістю та щирістю і залюбки фотографувалась із шанувальниками.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як мешканці Володимира з нардепом Гузем наводили лад у дворі. ФОТО
Наступна новина Танкісти 14-ї бригади відправилися до Німеччини
Останні новини
Схожі новини