Як накрутка лайків у Фейсбук допомагає просувати сторінку

Як накрутка лайків у Фейсбук допомагає просувати сторінку

Накрутка лайків у соціальній мережі Фейсбук – це один із способів швидкого просування сторінки. Так ви зможете виділитися серед інших облікових записів. Просування для особистих сторінок в основному застосовується з метою підвищення популярності на платформі та також в Google, а для брендів та компаній для збільшення кількості продажів і, відповідно, прибутків.

Просувати сторінку можна самостійно, але цей процес вимагатиме багато зусиль та часу. Іноді простіше купити лайки в Фейсбук, щоб значно прискорити процес потрапляння в рекомендації.

Купівля сердець у соціальній мережі Фейсбук – це нелегальний спосіб просування своєї сторінки, адміністрація сервісу категорично не рекомендує його використовувати. При цьому, якщо враховувати всі тонкощі цього процесу, а також використовувати лише надійні сервіси для накрутки, можна уникнути неприємностей, пов'язаних із баном облікового запису. Сьогодні ми якраз поговоримо про різноманітні способи безпечної накрутки вподобайок, які допоможуть швидко й недорого вивести свою групу або особисту сторінку в топ у соціальній мережі.

Для чого потрібна накрутка лайків Фейсбук

Лайки ФБ, проставлені на публікаціях – це один із інструментів для оцінки того, наскільки цікавий контент ви публікуєте. При цьому в соціальних мережах часто діє

правило – чим більше сердець збирає обліковий запис, тим він більш затребуваний. Якщо говорити про будь-яку публічну сторінку, бренд або компанію, то користувачі будуть вибирати для підписки/співпраці ті сторінки, де більше відміток, ніж у конкурентів.

До накрутки лайків в FaceBook вдаються не тільки заради популярності, також велика кількість сердець на сторінці дозволяє:

✔️ Отримувати додатковий прибуток за допомогою реклами на сторінці;

✔️ Залучати до сторінки нових партнерів, показуючи, що цільова аудиторія зацікавлена конкретними товарами чи послугами;

✔️ Збільшувати обсяги продажів товарів або послуг, що пропонуються. Чим більше вподобайок на публікаціях, тим активніше потенційна аудиторія цікавиться вашими товарами та послугами;

✔️ Отримувати зізнання серед аудиторії. Велика кількість сердечок дозволяє блогерам ставати популярними, залишаючи далеко позаду своїх основних конкурентів;

✔️ Мати можливість вийти у ТОП користувачів у соціальній мережі Facebook.

Накрутка лайків Фейсбук на сторінці дозволяє привертати увагу інших користувачів. Якщо люди бачать, що та чи інша сторінка користується популярністю, вони навіть на підсвідомому рівні прагнуть приєднатися до неї, щоб стати частиною цієї спільноти. До того ж червоні сердечка є формою залучення та можуть заохочувати інших коментувати, ділитися чи взаємодіяти з вашим вмістом іншими способами. Це вже створює спільноту навколо вашого бренду.

Які лайки на Фейсбук можна накрутити

На відміну від інших соціальних мереж, на Facebook передбачено одразу два типи лайків:

  • Серця на постах та фото на особистій сторінці. Щоб оцінити вашу фотографію, пост або будь-яку іншу публікацію в соціальній мережі Фейсбук, іншому користувачеві необхідно натиснути кнопку «Палець вгору». Після цього йому запропонують вибрати одну із доступних емоцій. Це може бути «Подобається», «Супер», «Збентеження» та інші емоції. Незалежно від типу проставлених емоцій, вони свідчать про те, що інші люди у соціальної мережі дуже активно поводяться на вашій сторінці. А це прямий шлях до вашої майбутньої популярності.
  • Лайки на публічній сторінці. Такі серця показують, що користувачам соціальної мережі Фейсбук подобається ваша публічна сторінка, а також контент, який ви розміщуєте на ній. Кількість лайків безпосередньо впливає не на те, яку позицію ви займете серед інших людей на сайті. Якщо ви хочете вийти в Топ без затримок, варто просто купити лайки для Фейсбук.

Які є способи отримати лайки в Фейсбук

Всі можливі способи накрутки лайків та просування облікового запису в соціальній мережі Фейсбук можна розділити на дві категорії – платні та безкоштовні. Тут різниця тільки в тому, чи готові ви витратити певну суму грошей і спостерігати за тим, як ваша сторінка стає популярною без особливого втручання, або ж плідно працювати протягом багатьох тижнів і місяців, прагнучи досягти поставленого результату.

1. Замовити платні Фейсбук лайки

Платні методи найчастіше мають на увазі співпрацю з сервісами. Суть полягає в тому, що ви просто купуєте певну кількість сердечок. Після оплати на ваших публікаціях або сторінці з'являється бажана кількість сердець. Це досить гарний спосіб збільшити свою популярність.

Розглянемо кілька сервісів, де ви зможете купити лайки Фейсбук в Україні.

⭐️ Сервіс 1 — LikesID.com

Ви можете купити лайки в Фейсбук у LikesID – це сучасний сервіс, який пропонує пакети послуг з різною кількістю показників. Плафторма дозволить вам придбати відповідну кількість вподобайок у рамках пакетної пропозиції. Просто кажучи – ви вибираєте потрібну кількість сердечок залежно від наявного у вас бюджету.

До переваг сервісу можна віднести:

✔️ Конфіденційність. Щоб накрутити лайки Фейсбук, вам достатньо вказати посилання на свій профіль, групу тощо;

✔️ Гарантія результату. Сервіс надає гарантії протягом 30 днів з моменту надання послуги. Протягом цього періоду всі виявлені проблеми чи недоробки будуть усунені безкоштовно;

✔️ Швидке замовлення через сайт. Щоб купити лайки в Фейсбук вам не потрібно буде проходити реєстрацію. Весь процес займе лише кілька хвилин.

Ось кілька варіантів, які ви знайдете на сайті:

💙 50 – $0,89;

💙 100 – $9,49;

💙 5000  – $45,99 доларів;

💙 50 на публічну сторінку – $1,19;

💙 2500 на публічну сторінку – $38,49 та ін.

⭐️ Сервіс 2 — SocialBoss

SocialBoss– англомовний сервіс, з функціоналом якого вам буде неважко розібратися. Тут послуги також представлені пакетами – накрутка лайків Фейсбук буде коштувати в залежності від потрібної кількості сердечок на вашій сторінці. Сплатити послуги ви зможете дебетовою або кредитною карткою.

Варіанти пакетів на сайті

💙 50– $3.99;

💙 100 – $5.99;

💙 500 – $12.99 та ін.

Максимальна кількість Фейсбук лайків для одного замовлення – 10000 штук, вартість розкручування вашого облікового запису в цьому випадку становитиме 149,99 доларів

Сервіс 3 — UpSocial

SMM-супермаркет UpSocial дозволяє прокачати сторінку в соціальній мережі за вибраними параметрами. Тут ви зможете придбати заповітні серця, коментарі, перепости, перегляди та інші види активності. Послуги надаються не лише для соціальної мережі Фейсбук, а й для інших платформ. Лайки в Фейсбук тут коштуватимуть від 4 доларів для 100 сердець.

Сайт підтримує обмежену кількість способів оплати для замовлених послуг. Також максимальна кількість сердечок, які ви зможете купити тут, обмежується 1000.

2. Накрутка лайків Фейсбук безкоштовно

Безкоштовні варіанти розкручування свого облікового запису часто вибирають блогери-початківці. Також описані нижче способи підійдуть вам, якщо ви маєте достатньо вільного часу, при цьому не хочете нічого вкладати в розкручування свого облікового запису.

Розкрутити свій аккаунт в соціальній мережі Фейсбук за допомогою вподобайок без додаткових вкладень, можна кількома способами.

⭕️ Біржі з мікрозадачами

Такі сайти виступають посередниками між замовниками та виконавцями. Замовники створюють на біржі певні завдання – проставити лайки в Facebook, клікнути на рекламні оголошення, переглянути ролики на сторінці та ін. Виконавці виконують завдання та отримують за цю винагороду.

Ви можете спочатку виконати кілька завдань на біржі для отримання винагороди, тоді потім стане доступна накрутка лайків Фейсбук безкоштовно.

⭕️ Масслайкінг

Як і попередній варіант, це спосіб вимагатиме певних зусиль з вашого боку. Суть роботи подібних сервісів вкрай проста – ви проставляєте лайки на Фейсбук на певні сторінки в соціальній мережі ФБ, на пости, фотографії, відео та інші публікації, після чого чекаєте лайків у відповідь на своїй сторінці.


Поради щодо ведення сторінки, щоб накрутка лайків в Фейсбук дійсно працювала

Вам варто пам'ятати про те, що накрутка лайків в Фейсбук матиме тимчасовий ефект для підвищення популярності вашої сторінки. Щоб поліпшити результативність подібних послуг, вам необхідно дотримуватись таких правил:

✔️ Публікуйте фотографії/відео/пости, які будуть цікаві вашій аудиторії;

✔️ Заповніть особистий профіль. Відвідувачі вашої сторінки ще з опису повинні зрозуміти, що ви готові їм запропонувати;

✔️ Розміщуйте лише якісний контент. Розмиті фотографії та відео, пости, написані з помилками, які не мають жодного сенсу – це ваш шлях до того, щоб сторінка загубилася серед конкурентів і ніколи не стала популярною.

Як ще можна збирати лайки Фейсбук без накрутки

Є ще кілька способів, які допоможуть вам збирати лайки на своїх постах:

🔸 Замовлення реклами у блогерів. Дорогий, але досить ефективний спосіб просування вашій сторінці. Так склалося, що аудиторія повністю довіряє своєму кумиру, тому прохання про лайки виконає переважна частина шанувальників конкретної знаменитої людини.

🔸 Взаємні Фейсбук лайки. Ви можете знайти сторінки в соціальній мережі Фейсбук, які мають таку ж кількість фолловерів, та домовитися з власниками про взаємний піар.

Зробимо висновки

Лайки Фейсбук – це один із індикаторів популярності сторінки. Серця значно допомагають у просуванні і особистих, і комерційних профілів. При цьому, щоб зібрати велику кількість лайків самостійно, вам знадобиться багато часу, а також значні зусилля. Для швидкого старту підійде накрутка лайків в Фейсбук. Ви можете купити потрібну кількість сердечок, наприклад, за допомогою сервісу LikesID.com. На таких сайтах ви просто підбираєте відповідний пакет, оплачуєте послуги та стежите за тим, як кількість лайків збільшується.

На правах реклами*


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянка дефілювала на показі Pierre Cardin Fall 2023 в рамках Паризького тижня моди
Наступна новина Україна повернула з полону росіян додому ще 130 воїнів. ФОТО
Останні новини
Схожі новини