Як народжувався гігантський банер у центрі міста: автори розкрили секрети

Як народжувався гігантський банер у центрі міста: автори розкрили секрети

В креативній агенції PaRtyzan розказали, як з’явився банер на «бім-бомі» в центрі Луцька. Величезне полотно прикрашає багатоповерхівку. Воно розповідає про визначні віхи в історії міста і створене з нагоди 935 річниці Луцька.

Нагадаємо, 12-13 вересня обласний центр Волині відзначає не просто День міста, а 935-ту річницю з часу першої писемної згадки.

Саме тому луцька  агенція PaRtyzan спільно з департаментом туризму Луцької міської ради розробила комунікаційну кампанію. Про незвичну кампанію розповів директор з маркетингу Микола Жичук.

Читати також: Кішка, яка спить на акваріумі ...з жабою в студії реклами PaRtyzan. КІТ НА ОФІСІ

«Задачею проекту було розробити промо історичним символам, подіям, фактам про наше місто. В роботі над цим проектом брала участь велика команда працівники міської ради, комунального підприємства «Луцькреклама», дизайнери, художники, льпіністи, маркетологи. Банер на «бім-бомі» (так називають центральний луцький будинок з годинником) довжиною 27 метрів став основним комунікаційним елементом компанії. У зображенні зашифровано більше 20-ти елементів, пов’язаних з історією міста. Їх допомагали обирати кращі краєзнавці Волині. Ці символи (наприклад, луцька Богородиця, замкові книги, історія про луцьке чудо) не настільки відомі, як замок Любарта», - каже Микола Жичук.

У рамках кампанії в агенції розробили серію сюжетів, що лягла на різні носії реклами у місті (бігборди, сітілайти, тощо). Оригінальні футболки, значки та інші сувенірні речі з цими сюжетами можна купити у міському туристичному центрі.

Микола Жичук каже, що ця кампанія відрізнялася від традиційних методів просування кількома акцентами: комплексним підходом із залученням різних методів просування, потужною командою, кожен із учасників якої «став адвокатом просування», інтерактивністю, адже лучани взялися охоче розшифровувати символи з рекламних носіїв.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відзначили День міста. Фото з урочистостей
Наступна новина Найкращі відео, зняті до Дня Луцька
Останні новини
Схожі новини