Як передати показання лічильника газу не виходячи з дому

Як передати показання лічильника газу не виходячи з дому

Для того, щоб сплачувати лише за спожиті куби споживачам природного газу потрібно щомісяця, з 1 по 5 число, фіксувати показання лічильника та передавати їх АТ «Волиньгаз».

Про це інформує пресслужба «Волиньгазу».

Зробити це можна дистанційно:

  • в Особистому кабінеті на сайті 104.ua;
  • у мобільних додатках 104 Mobile для Android та 104 Mobile Light для iPhone;
  • у чат-боті Viber 7104ua або чат-боті Telegram 7104ua;
  • за допомогою смс на короткий номер 7104 у такому форматі: номер особового рахунку (10 цифр), пробіл, показання лічильника (5 цифр);
  • зателефонувати до Контакт-центру за номером (0332) 280 104, (067) 33 39 104;
  • за допомогою голосового меню IVR, яке працює цілодобово за номерами контакт-центру у розділі «2».

 Якщо споживач вніс помилкові показання лічильника, скоригувати їх можна у чат-боті Viber 7104ua. Раніше для виправлення даних потрібно було звертатись до Центру обслуговування клієнтів, писати заяву і чекати на візит контролера, який має скласти акт і підтвердити реальні показання лічильника.

Відтепер корекція показань відбувається автоматично – достатньо сфотографувати лічильник та завантажити фото приладу у Viber 7104ua.

 «Сьогодні на перший план вийшли дистанційні способи передачі показань лічильника. Вони надійні, сучасні та зручні. Окрім того, безпечні для здоров’я: щоб передати показання споживачам не потрібно відвідувати людні місця, потрібен лише смартфон або комп’ютер із доступом до Інтернету. До того ж в онлайн-сервісах АТ «Волиньгаз» можна сплачувати за газ і його доставку, завантажувати електронні рахунки, відстежувати власне споживання та витрати», – розповідає начальник управління клієнтського сервісу «Волиньгаз» Юрій Петрук.

До слова, зареєструватися в Особистому кабінеті на сайті 104.ua можна за один дзвінок на номер 067 33 39 104. Фахівці контакт-центру АТ «Волиньгаз» автоматично створять споживачу Особистий кабінет та надішлють на мобільний смс-повідомлення з логіном і паролем для входу.

Довідково: Компанія АТ «Волиньгаз» здійснює розподіл природного газу для 250 тис. споживачів Волинської області. Загалом фахівці «Волиньгазу» обслуговують понад 7 тис. км. газопроводів. Під час карантинку компанія спростила реєстрацію в онлайн-сервісах та консультує споживачів дистанційно.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна ввела нові правила в'їзду для іноземців та українців, які повертаються з-за кордону
Наступна новина Ляшко розповів, чому Луцьк – у червоній зоні, а Київ і Львів – ні
Останні новини
Схожі новини