Ляшко розповів, чому Луцьк – у червоній зоні, а Київ і Львів – ні

Ляшко розповів, чому Луцьк – у червоній зоні, а Київ і Львів – ні

Київ потрапив у "зелену" зону епідемічної небезпеки, тому що його показники не перевищували прийняті норми 5 днів поспіль, на відміну від Луцька.

Про це розповів заступник міністра охорони здоров’я, головний санітарний лікар України  Віктор Ляшко на брифінгу 1 серпня, пише «Українська Правда».

Журналісти запитали, чому більшість України 31 липня віднесли до "зеленої" зони – тобто найбільш безпечної щодо поширення COVID-19, і навіть Київ, хоча столиця останнім часом – у лідерах за приростом нових хворих, як і Львівська область.

Ляшко відповів, що зелена, жовта, помаранчева чи червона зони визначаються за 4 національними показниками, які обраховуються за 5 днів поспіль.

Нагадаємо, Волинь поділили на чотири зони. Луцьк – у «червоній», закрити мають усі заклади та скасувати громадський транспор. Натомість, Ігор Поліщук заявив, що міськрада не погоджується з цим рішенням і поки закривати заклади не будуть, а також скасовувати транспорт.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як передати показання лічильника газу не виходячи з дому
Наступна новина Україна оновила список «червоних» та «зелених» країн
Останні новини
Схожі новини