Як почати робити тільки те, що подобається

Як почати робити тільки те, що подобається

Насправді це всього лише питання звички робити те, що подобається, займатися тим, що приносить задоволення, оточувати себе людьми, з якими вам дійсно добре. Причому завжди, а не час від часу.

Про це розповів психолог Михайло Лабковський, – іінформує Сьогодні

"Звичка, як відомо, формується 21 день, але якщо ви з дитинства не звикли до свободи, то зусилля над собою зробити доведеться", – говорить він.

За словами психолога, ви йтимете через опір, психіка буксуватиме, проситиме вас повернутися до звичного сценарію. Але, як зазначає Лабковський, це хороший показник.

"Якщо стає трохи складніше, ніж раніше, значить, зміни відбулися, старі нейронні зв'язки розриваються, а на їх місці з'являються нові", – говорить він.

Як стверджує психолог, свобода – це не філософське питання: "Це питання психологічного здоров'я і благополуччя".

"Люди, які живуть так, як їм подобається, не конфліктують з цим світом, не відстоюють в ньому свої інтереси, не воюють з усіма підряд. І вже тим більше не воюють самі з собою. Вони просто живуть щасливо. Їх комплекси йдуть, внутрішні протиріччя вирішуються. Все стає гладко і зрозуміло", – підсумував Лабковський.

Читати також: Як мотивувати себе щодня: 8 простих способів

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пора відпусток, а берега самотні: у мережі з'явилося відео порожніх пляжів Криму. ВІДЕО
Наступна новина На березі Стиру неподалік Луцька відпочивальники залишили купу сміття. ФОТО
Останні новини
Схожі новини