Як ремонтують вулицю Рівненську у Луцьку

Як ремонтують вулицю Рівненську у Луцьку
Ремонт вулиці Рівненської (фото зі сторінки Григорія Недопада у фейсбуці)

У Луцьку триває ремонт вулиці Рівненської: здійснили заміну всіх підземних комунікацій, виклали асфальтове покриття, встановили освітлення.

Про це повідомив у фейсбуці перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Щодо асфальтового покриття, то, запевнив він, що особлива увага – у зоні зупинки, де облаштовують міцну основу, яка має захистити від просідання.

Також посадовець розповів, що встановили LED-освітлення, замінили бордюри, виклали бруківкою пішохідні та велосипедні доріжки.

За словами Григорія Недопада, фінансування капітального ремонту вулиці Рівненської у Луцьку – це переважно грантові кошти.

«Залучення європейських інвестицій на ремонт однієї з найбільш навантажених ділянок дороги стало можливим завдяки участі в міжнародному проєкті «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька». Донор – ЄС в рамках програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine», – йдеться у дописі.

Читати також: Розширили дорогу до 12 метрів. Як ремонтують трасу Ковель–Червоноград

Для Луцька бюджет проєкту становить більше як 700 тис. євро, і одним із головних об′єктів у ньому є саме ділянка вулиці Рівненської довжиною від вулиці Задворецької до вулиці Купріна, додав Григорій Недопад.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Реабілітаційний центр для атовців у Луцьку повністю так і не запрацював. Пояснили чому
Наступна новина Іноземну мову хочуть зробити обов'язковим іспитом для вступників
Останні новини
Схожі новини