Як схуднути, коли у вас сидячий спосіб життя

Як схуднути, коли у вас сидячий спосіб життя

Кажуть, люди, чия робота пов'язана з щоденним просиджуванням біля комп'ютера, приречені на повноту.

Але дієтолог Ребекка Скрічтфілд стверджує: це не так, – передає Радіо Максимум

При малорухливому способі життя теж можна змусити тіло ставати стрункішим, вважає фахівець. Для цього, за словами експерта, необхідно обзавестися декількома корисними звичками.

Зокрема, лікар порадила дотримуватися здорових принципів в харчуванні. Тим, хто багато сидить і не витрачає калорії на енергійну фізичну діяльність, не варто вживати продуктів, насичених "швидкими" вуглеводами – випічку та солодощі.

Основу раціону повинні складати нежирне м'ясо, яйця, сир, кисломолочні вироби, а також продукти з високим рівнем клітковини: горіхи, овочі, кисло-солодкі фрукти, зелень. Також важливо пити достатню кількість води, зазначила дієтолог.

Крім цього, при сидячій роботі, стверджує Скрічтфілд, важливо час від часу розминатися. Така розминка зменшує негативний вплив сидячого положення на організм і сприяє додатковому спалюванню калорій.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Гидко навіть ходити, не те що відпочивати»: у місті на Волині закидали сміттям парк. ФОТО
Наступна новина Представники волинських ОТГ зможуть отримати відповіді щодо медреформи
Останні новини
Схожі новини