Як триває ремонт луцьких вулиць. Фото

Як триває ремонт луцьких вулиць. Фото

20 липня міський голова Луцька Ігор Поліщук провів традиційну інспекцію вулицями Луцька, які зараз ремонтують.

Про це мер повідомив на своїй фейсбук-стрінці.

«На проспекті Волі станом на зараз вже проклали ліву смугу на шляху від вулиці Шопена до вулиці Сенатора. Представники підрядника готують до асфальтування й праву смугу. Працюємо, щоб в найближчий час прокласти асфальт до вулиці Вавилова. Триває заміна мереж та облаштування паркомісць на території технічної смуги зі сторони Київського майдану та облаштування велодоріжки. Розпочато ремонт й на інших вулицях міста. Одна з них — Черчицька. До ремонту тверде покриття було відсутнє. Нині тут вкладають новенький асфальт», – написав міський голова.

Окрім цього, на перехресті вулиць Потебні та Львівської наступного тижня запрацює новий світлофор. Поки роботи з їх підключення та налаштування тривають.

Завершили ремонтувати вулицю Марка Вовчка в селі Небіжка Луцької міської територіальної громади. Тепер 900 метрів ґрунтової дороги з калюжами і вибоїнами стали якісним асфальтовим покриттям.

Також триває капремонт історичної вулиці Кривий Вал від вул. Набарежної до вул. Б. Хмельницького.

Читати також: Департамент муніципальної вари у Луцьку не ліквідують, - Ігор Поліщук


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У деяких районах Ковеля два дні не буде води
Наступна новина Що варто знати про штам «Дельта» та як від нього вберегтися
Останні новини
Схожі новини