Як у Луцьку комунальники і молодь наводили порядок у центрі міста. ФОТО

Як у Луцьку комунальники і молодь наводили порядок у центрі міста. ФОТО

У Луцьку працівники комунальних підприємств і молодь провели масштабне прибирання на кількох вулицях міста.

Толоку провели  в рамках загальноміської акції «Ековесна 2019», – повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці застпуник Луцького міського голови Григорій Недопад.

«До Великодня проведемо ще ряд подібних заходів, щоб місто мало чистий та доглянутий вигляд. Вирішили приступити до проведення толок якомога раніше, щоб охопити більший обсяг робіт», – зазначив посадовець.

«Працівники комунальних підприємств і молодь прибирали місто вздовж вулиці Глушець біля центрального парку, територію біля річки Сапалаївки, зону на Набережній, в Старому місті біля Стиру, а також працівники ЦНАПу долучилися до прибирання території поблизу мосту на вул. Ковельська. Надалі участь у загальноміських толоках зможуть брати не тільки працівники підприємств, але і всі, хто бажають долучитися до наведення порядку в рідному місті», – йдеться  у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Луцьктеплі» пояснили, чому гріють навіть тоді, коли на вулиці +15ºС
Наступна новина Вадим Карасьов пояснив, чому після виборів не буде нової Помаранчевої революції. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини