Медведчук з жінкою прилітали на Волинь. Вона сповідалася і колядувала, він не «світився»

Медведчук з жінкою прилітали на Волинь. Вона сповідалася і колядувала, він не «світився»

Проросійський політик, нардеп Віктор Медведчук з дружиною, телеведучою Оксаною Марченко у різдвяну ніч побували у Святогірському Свято-Успенському Зимненському жіночому монастирі.

Оксана Марченко колядувала разом з усіма, проходила таїнства Сповіді і Причастя, а потім російською мовою записала відеопривітання  «с Рождеством Христовым».

Відео і фото Оксана Марченко оприлюднила в інстаграмі.

На одному з відео вона приймає Причастя (воно неможливе без таїнства Сповіді). На іншому колядує разом з усіма прихожанами храму. На третьому – каже привітання. Починає його українською, втім після слів «як кажуть в нас НА Україні» - переходить на російську.

Також на одному з фото видно, що вона – у кабіні гелікоптера. Коментар до фото «Мое путешествие в Рождество! С Сочельником!».

У режимі сторіс Оксана Марченко оприлюднила відео, зняте з кабіни гелікоптера. Зокрема – момент приземлення на монастирському вертолітному майданчику.

Віктор Медведчук «засвітився» тільки на одному відео. Він поряд з Оксаною Марченко стоїть на божественній літургії. На відео є момент, коли він хреститься.

Як відомо, настоятелька монастиря ігуменя Стефана (Валентина Бандура) - кума Медведчуків. Її вважають однією з найвпливовіших особистостей Української православної церкви Московського патріархату.

Медведчук з Марченко регулярно приїздять у Зимне на Різдво.  Якось Марченко зізналася, що це – їх «семейная традиция».  

Також, як відомо, Віктор Медведчук – кум президента Росії Володимира Путіна.

Фото з Фейсбуку священика Святогірського Зимненського жіночого монастиря Євгенія Стойки

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Чудесная ночь, когда не хочется спать, когда так трогательно мерцают свечи в храме, когда сердца наполняются любовью и так радостно звонят колокола. Это необыкновенное чувство причастности к Таинству. В эту святую ночь я хочу, чтобы все такие разные люди были счастливы и любимы! #оксанамарченко #срождеством #рождество #делитесьдобром

Допис, поширений Oksana Marchenko (@oksana.marchenko.official)

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька відкрилась кав’ярня UNO. Тут «шкодують» цукор і готують правильні чизкейки
Наступна новина Дітям – покататися, дорослим – алкоокуляри: у Луцьку патрульні влаштувати різдвяні розваги. ФОТО
Останні новини
Схожі новини