Як у Луцьку відзначають День Державного прапора. ФОТО

Як у Луцьку відзначають День Державного прапора. ФОТО

Сьогодні, 23 серпня, з нагоди Дня Державного прапора над Луцьком замайорів синьо-жовтий стяг.

Про це інформує міська рада. 

Луцький міський голова Ігор Поліщук наголосив, що ми вчергове відзначаємо це свято в умовах повномасштабного вторгнення. На превеликий жаль, в нашу громаду та чи не в кожне українське місто та село повертаються наші Герої на щиті та продовжують гинути цивільні українці від рук російських терористів.

Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять військовослужбовців та захисників, а також цивільних українців, які загинули від рук російських окупантів.

“Сьогодні нам, українцям, знову доводиться захищати свою незалежність і свою свободу, знову доводиться захищати наш суверенітет і територіальну цілісність, знову доводиться захищати наші державні символи. Але прапор України — це символ боротьби за свободу, це символ мужності та відваги в усьому світі.

Сьогодні український прапор — це прапор боротьби за право вільно жити у своїй країні, за право бути щасливими і процвітати, - наголосив міський голова Ігор Поліщук. - Наш прапор бережуть на передовій, з нашим прапором йдуть в бій і перше, що роблять наші захисники, коли звільняють окуповану територію, встановлюють Державний прапор України. Тому немає жодних сумнівів, що наш прапор — це прапор перемоги”.

Ігор Поліщук висловив слова вдячності усім військовослужбовцям та захисникам, які сьогодні захищають Україну, завдяки яким сьогодні у нашому місті та у наших селах і в багатьох інших містах та селах України, продовжується відносно мирне життя, дітки ходять в школи та садочки, люди ходять на роботу.

Далі на Театральному майдані міста відбулася патріотична акція за участю творчих колективів закладів культури нашої громади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Режисер Олесь Санін презентував у Луцьку фільм «Довбуш», який знімали майже 10 років
Наступна новина На Волині зіткнулися три авто: є постраждалий. ФОТО
Останні новини
Схожі новини