Як виглядає Волинський перинатальний центр зсередини

Як виглядає Волинський перинатальний центр зсередини
У палаті Волинського обласного перинатального центру

Волинський обласний перинатальний центр, що у Луцьку, почали будувати ще у 2001 році. Наразі заклад практично готовий, але не має акредитації, тож дата відкриття поки невідома.

Днями у перинатальному центрі побувало керівництво обласної ради. В.о. гендиректора закладу Ірина Горавська розповіла, що 22 мільйонів гривень, які нещодавно виділили з обласного бюджету, недостатньо для завершення робіт. Мовляв потрібно ще близько 30, – повідомляє прес-служба обласної ради. 

У закладі –  9 звичайних пологових залів  та 2 для пацієнтів з інфекціями. Ці зали мають окремі виходи. У пологових залах, реанімаційних та операційних палатах встановлена система "Чисті приміщення". Вони повністю герметичні. Є палати сімейного типу.   

«Єдине, що хотілось би, поставити невеликі комоди і холодильники в післяпологових, адже сім’я подоріллі перебуватиме з нею деякий час. Також потрібні м’які крісла для медсестер в реанімаційні. Для цього шукаємо спонсорів, охочих допомогти», – розповіла Ірина Горавська.

Загалом в перинатальному працюватиме 430 людей. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська збірна виборола першість на чемпіонаті України з рукопашного бою
Наступна новина У центрі Луцька ремонтують вулицю і зрізають дерева
Останні новини
Схожі новини