Як волинські «воїни» відпочивали на морі. ФОТО

Як волинські «воїни» відпочивали на морі. ФОТО

П’ятнадцятеро вихованців спортивного клубу «Воїн» повернулися із відпочинку на морі.

У супроводі старшого тренера Андрія Зінчука та тренера з ударної техніки Дмитра Василенка «воїни» відпочивали на березі Чорного моря – у селі Курортне Одеської області.

Поїздка для спортсменів була абсолютно безкоштовною та стала своєрідним подарунком за досягнення від спонсорів – Ігоря Палиці та його благодійного фонду «Тільки разом», Федерацій ММА та Бойового самбо України у Волинській області.

Крім того, допомогу у доїзді, проживанні та харчуванні клубу надали: Ігор Дудінський («Базилік»), Михайло Смолка («Патріот Агро»), Олександр Редько (KND), Олег Тарасюк («Аполінарія»), підприємець Сергій ПоліщукРоман Гаврилов (West Cars) та Роман Махей («Тростянецькі ковбаси»).

Протягом десяти днів тренери та вихованці клубу «Воїн» проживали на території бази відпочинку «Крістіна».

«Жодних тренувань, а лише відпочинок та культурна програма»,- розповів тренер Дмитро Василенко.

Зокрема, «воїни» здійснили пізнавальну екскурсію до Білгород-Дністровської або Аккерманської фортеці.

«Наші спортсмени – в першу чергу діти, підлітки. Постійне перебування в рамках суворої дисципліни вдома, у школі та в спортивному залі є стресом для дитячої психіки. Тому під час відпочинку на морі ми їм дали трохи свободи – «відбій» був пізніше, аніж завжди, вони мали можливість погуляти, сходити на дискотеку, розслабитися», - наголосив тренер з ударної техніки.

«Воїн» Андрій Місюк, який вже три роки займається у спортивному клубі і є чемпіоном України з ММА та бойового самбо, розповів, що відпочинок йому сподобався.

Андрій Місюк

«Компанія друзів, до моря близько, гарна природа – що ще потрібно для хорошого відпочинку», - переконаний хлопець.

Чемпіон України з бойового самбо Сашко Робітницький теж поділився своїми враженнями від відпочинку.

Сашко Робітницький

«Не очікував, що нас і цього року повезуть на море. Дуже сподобалися екскурсії, а найбільше запам’яталися відвідини залу, де тренувався усім відомий боксер Василь Ломаченко, у Білгород-Дністровському», - сказав він.

Срібний призер Чемпіонату України з ММА 19-річний Даниїл Шелофаст розповів, що на морі просто відпочивав – і фізично, і морально, налаштовуючися на нові тренування та перемоги.

Даниїл Шелофаст

До слова, вже з 20 серпня клуб «Воїн» повертається до тренувань. Хлопці наполегливо готуватимуться до Чемпіонату Європи з бойового самбо.

«Для цього ми організуємо в Луцьку тренувальний збір з боротьби. Приїдуть кращі тренери, зокрема команда Геннадія Горохова з Нетішина, які вдосконалюватимуть майстерність наших вихованців», - наголосив тренер СК «Воїн» Дмитро Василенко.

Нагадаємо, що 8 «воїнів» є членами національної збірної України, яка вже цієї осені поїде до Чехії на Чемпіонат Європи з бойового самбо.

Фото – з особистого архіву СК «Воїн»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 3 серпня
Наступна новина Фестиваль «Лісова пісня» змінює формат і час проведення
Останні новини
Схожі новини