Які продукти покращують травлення: список

Які продукти покращують травлення: список

Після щедрого новорічного столу часто виникають проблеми із травленням. Покращити травлення можуть не лише лікарські засоби, а й доступні продукти, які знайдуть у вас на кухні.

Продукти з високою концентрацією корисних речовин потрібно додати до свого щоденного раціону. У них міститься велика кількість вітамінів і мінералів, які захищають організм від хвороб і сприяють довголіттю.

Топінамбур

Топінамбур багатий природним пребіотиком інуліном і клітковиною. Він низькокалорійний, але дуже ситний продукт.

Морква

Якщо додати моркву в салат, то кишечнику це принесе велику користь. Моркву ще називають "природнім пребіотиком".

Часник

Він здатний підвищити імунітет. Крім того, часник – хороший пребіотик, який бореться проти поганих бактерій. Правда, при вживанні цього продукту доведеться постійно чистити зуби.

Цибуля-порей

У такій цибулі міститься велика кількість клітковини, флавоноїдів, марганцю і вітаміну А, який сприяє швидкому відновленню стінок кишечника.

Куркума

Ця поширена спеція і популярна харчова добавка заслуговує похвальних відгуків. У куркумі міститься протизапальна речовина, яка позитивно впливає на кишечник, підтримує його мікрофлору і покращує роботу мозку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мандаринова дієта: як швидко схуднути на 3 кілограми за тиждень
Наступна новина Громадський транспорт майбутнього. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини