Якою була середня зарплата волинян у жовтні

Якою була середня зарплата волинян у жовтні
Фото: Народна Правда

Статисти порахували середню заробітну плату волинян. 

Про це повідомили у Волинському обласному управлінні статистики.

Середня номінальна заробітна плата штатних працівників підприємств, установ та організацій області у жовтні становила 7802 грн (в Україні – 9218 грн), що в 2,1 раза вище мінімального її рівня, передбаченого законодавством та на 29,5% більше, ніж у жовтні 2017 року.

За рівнем зарплати Волинь випередила Житомирську, Івано-Франківську, Кіровоградську, Луганську, Рівненську, Сумську, Тернопільську, Херсонську, Хмельницьку, Чернівецьку та Чернігівську області.

Найбільш оплачуваною була робота працівників, зайнятих у виробництві меблів, автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів, машин і устатковання, не віднесених до інших угруповань, у сферах фінансової та страхової діяльності і державного управління й оборони; обов’язкового соціального страхування, де заробітна плата перевищила середній показник по області  в 2,0–1,4 раза.

Середня зарплата на промислових  підприємствах  області  становила 9905 грн, на підприємствах транспорту, складського господарства та  допоміжної діяльності у сфері транспорту – 8519 грн, у будівельних організаціях – 8252 грн, освітніх закладах – 6840 грн, сільськогосподарських підприємствах – 6743 грн,  установах охорони здоров’я – 5209 грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нова бруківка і лавки: як облаштовують сквер у центрі Луцька. ФОТО
Наступна новина «Лікарні були такі, ніби досі депутати не звертали на них уваги», - Ірина Вахович. ПЕРШИЙ В ОБЛРАДІ
Останні новини
Схожі новини