Є 43 голоси з 25 тисяч: в петиції до президента просять відремонтувати дорогу на Волині

Є 43 голоси з 25 тисяч: в петиції до президента просять відремонтувати дорогу на Волині
Фото ілюстративне

Депутат Волинської обласної ради Микола Бущук написав петицію на сайті президента з проханням відремонтувати дорогу Луцьк – Любешів.

Станом на 12:30 26 червня петиція зібрала 43 голоси з необхідних для розгляду 25 тисяч.

«Звертаємося до Вас з однією із найгостріших проблем в транспортній інфраструктурі України – незадовільним станом дорожнього покриття. В даній петиції ми просимо включити автомобільну дорогу Р-14 Луцьк–Ківерці–Маневичі-Любешів–Дольськ до завдань і заходів Державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018-2022 роки та запланувати кошти в державному бюджеті на її капітальний ремонт», – йдеться в петиції.

«Щодо причин погіршення стану автомобільної дороги Р-14: саме рух багатотонного транспорту, що активізувався в останні роки, і спричинив пошкодження та трансформацію дорожнього покриття, а погодні умови (спека, при якій асфальт прогрівається до +50ºС; проливні дощі, при яких ямковий ремонт - неефективний) тільки сприяли подальшому руйнуванню уже зношеного покриття.

Також варто зауважити, що значну роль відіграє і неналежний рівень технічного обслуговування даної дороги Службою автомобільних доріг України, адже останнім часом зросла аварійність через об᾽їзд автомобілями ям на дорозі. Можна нарахувати до 2 десятків місць довжиною понад 20 м, де автомобілі об’їжджають дорогу узбіччям», – наголошує її автор.

«Просимо Вас, Володимире Олександровичу, використати всі законні та доступні Вам інструменти, щоб забезпечити належний рівень транспортної інфраструктури в поліській частині Волинської області, активізувати роботу дорожньої служби та вирішити проблему безпеки й комфорту автомобілістів, пасажирів, перевізників та звичайних жителів краю, які щодня їдуть до осередків цивілізації за певними послугами, а також, щоб забезпечити належні умови для оперативного доїзду екстрених служб в села та селища, де вони вкрай необхідні», – написав Микола Бущук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкрили літній басейн
Наступна новина У списку елітних боржників Луцька за транспортний податок - депутати, зам губернатора і ковбасник
Останні новини
Схожі новини