«Євробляхерів» хочуть покарати за блокаду кордонів

«Євробляхерів» хочуть покарати за блокаду кордонів
https://www.obozrevatel.com

Міністерство внутрішніх справ має намір залучати до кримінальної відповідальності організаторів акцій просту водіїв авто на єврономерах.

Для цього всіх автовласників, які зазнали збитків у результаті перекриття доріг "євробляхерами", закликають звертатися у правоохоронні органи й фіксувати правопорушення. Про це розповів речник МВС Артем Шевченко, коментуючи блокування пунктів пропуску на кордоні України, яке влаштували водії євроавто, пише Обозреватель.

«Ми закликаємо усіх, хто бачить, що отримує збитки через вимушені простої на кордоні, звертатися в органи поліції із заявами, у яких описувати ці збитки. Вони ляжуть в основу кримінальних проваджень, які розслідуються місцевою поліцією за перекриття і блокування доріг», –заявив він.

«Усі підприємці та бізнесмени, хто відчуває, що зараз зазнає збитків за простій транспортних засобів, товарів або зрив контрактів, звертайтеся, будь ласка, в органи поліції. На підставі цього заяви або додадуться в уже відкриті кримінальні провадження, або будуть відкриті нові. Ці збитки будуть пред'явлені як шкода організаторам, які зараз це роблять»,  – додав Шевченко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Польща погрожує «євробляхарям» депортацією та анулюванням карти поляка

Нагадаємо, 26 листопада на автомобільному пункті пропуску «Ягодин», на кордоні з Польщею, водії спробували прорвати блокаду, влаштовану «євробляхерами». Спроба призвела до зіткнень із підпалом шин, але обійшлося без постраждалих.

Усього подібна ситуація склалася у семи прикордонних пунктах пропуску.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Порошенка повідомили, коли оприлюднять текст Томосу
Наступна новина На операцію 13-річному волинянину залишилося зібрати 17 тисяч доларів
Останні новини
Схожі новини