Юна волинянка врятувала 5-річниго хлопчика, який тонув

Юна волинянка врятувала 5-річниго хлопчика, який тонув

13 червня у селі Привітне Локачинської громади під час вечірньої прогулянки 16-річна місцева мешканка Анастасія Голубова витягнула з води 5-річного хлопчика, який тонув. Дівчина навчається на другому курсі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою в Ковелі.

Мати Анастасії Наталія Голубова розповіла ІА «Волинські Новини» про деталі того дня, який ледь не обернувся трагедією для жителів села.

За словами жінки, близько 21 години Анастасія з подругою гуляли поблизу місцевої водойми. Вони побачили двох малолітніх дітей – шестирічну дівчинку та п’ятирічного хлопчика. Подруги стали спостерігали за дітлахами, які без нагляду гралися на березі річки. Раптово хлопчик потрапив у воду.

Анастасія спершу подзвонила матері, щоби покликати на допомогу, бо в той момент ще не знала, що робити. Однак згодом вирішила самотужки рятувати дитину. Як розповідає пані Наталія, її донька не вміла плавати, але все ж кинулася у воду, щоб витягти хлопчика на берег.

Уже на суші Анастасія з матір’ю та молодшим братом надали 5-річному Дмитру першу допомогу. До приїзду медиків вони забрали його до себе додому. Згодом відвезли до лікарні. Зараз із Дмитром усе гаразд, він продовжує відновлення. На щастя, сміливість юної волинянки запобігла трагедії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рівненські медики встановили у черепі підлітка з Волині титанову пластину
Наступна новина У столичному госпіталі помер воїн Володимир Шаргут, який проживав у Нововолинську
Останні новини
Схожі новини