З Камінь-Каширської міськради стягнуть майже 130 тисяч гривень за сміття на ділянці

З Камінь-Каширської міськради стягнуть майже 130 тисяч гривень за сміття на ділянці
Фото Державної екологічної інспекції у Волинській області

З Камінь-Каширської міської ради стягнуть майже 130 тисяч гривень за засмічення ділянки сільськогосподарського призначення у межах села Кримне.

Засмічення ділянки помітили інспектори Державної екологічної інспекції у Волинській області під час перевірки Камінь-Каширської міської ради, – повідомляє прес-служба установи.

Засмічення земельної ділянки твердими побутовими відходами зафіксували у межах села Кримне. Площа цієї ділянки становить 0,25 га, об`єм засмічення - 757 м³.

Інспекція також направила претензію у сумі 128,67 тис. грн про відшкодування завданої шкоди державі у добровільному порядку до Камінь-Каширсьої міськради. А відповідальну за цю територію людину вже притягнули до адміністративної відповідальності.

У разі відмови від добровільного відшкодування, Державна екологічна інспекція у Волинській області звернеться до господарського суду з позовом про стягнення у примусовому порядку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Верховна Рада йде на карантин на два тижні
Наступна новина І далі збільшується кількість хворих. Яка ситуація в інфекційному шпиталі в Боголюбах
Останні новини
Схожі новини