З луцькими школярами працюватиме психологічна служба

З луцькими школярами працюватиме психологічна служба

Навчально-методичний кабінет психологічної служби планують створити при управлінні освіти Луцької міської ради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 22 листопада,  – інформує Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як зазначила директорка управління освіти Зіновія Лещенко, навчально-методичний кабінет психологічної служби буде структурним підрозділом управління та здійснюватиме організаційні, координаційні та навчально-методичні функції в галузі практичної психології і соціальної роботи.

Такий кабінет займатиметься профілактикою та корекцією відхилень в інтелектуальному й особистісному розвитку дитини, охороною фізичного і психічного здоров'я учнів тощо.

«Роботи дуже багато», – наголосила Зіновія Лещенко та додала, що йдеться як про конфліктні ситуації у класах, родинах, так і про булінг, коли потрібне втручання психологів.

Вона зазначила, що кабінет не створюватиметься заново, мова – про реформування наявного центру зі встановленим штатом працівників.

Комісія підтримала проект рішення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині через недобір учнів зекономили більше 10 мільйонів гривень
Наступна новина З 1 січня мінімальна зарплата зросте до 4173 гривень
Останні новини
Схожі новини