З перинатального центру в Луцьку виписали пацієнтку, яка першою стала на облік

З перинатального центру в Луцьку виписали пацієнтку, яка першою стала на облік

Лучанка Алла Петровці – перша пацієнтка, яка стала на облік у поліклінічному відділенні Волинського обласного перинатального центру.

З літа минулого року була на обліку під час вагітності, спостерігалась у лікарів і 13 січня народила хлопчика, – повідомляє «Суспільне.Волинь».

Лучанин Сергій Петровці забрав новонародженого сина і дружину з лікарні додому. 

«Відкрився перинатальний центр, вирішила просто прийти сюди стати на облік, випадково стала першою пацієнткою в Щурук Надії Василівни. Крістіан народився 13 січня о 20 годині 22 хв. З вагою 3800, усміхнувся. Сподобалося ім’я і гарне значення – християнин, той, хто йде за Богом», – розповідає породілля Алла.

«Вона перша прийшла і стала на облік з приводу вагітності, її карточка номер 1, вона успішно народила синочка, і сьогодні ми їх виписуємо», – каже директорка КЗ «Волинський обласний перинатальний центр» Ірина Горавська.

Зі слів директорки, торік у перинатальному центрі народилося 466 малюків. За два тижні 2020-го світ побачило більше 80-ти дітей.

 

Лікарка Надія Щурук каже, що майбутні мами приїжджають народжувати до Луцька навіть з-за кордону.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні хочуть ввести нові стандарти для автономерів. Це «вдарить» по кишенях автомобілістів
Наступна новина На Волині порахують диких тварин
Останні новини
Схожі новини