З початку року до бюджету надійшло 2,4 млрд грн єдиного внеску

З початку року до бюджету надійшло 2,4 млрд грн єдиного внеску

На Волині протягом січня-серпня поточного року надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування склали 2370,7 млн грн. Це на 553,4 млн грн, або на 30,4% більше січня-серпня минулого року.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Читайте також: Для волинських фіскалів надійшло 64 запити на отримання публічної інформації

«Збільшення надходжень єдиного внеску зумовлено, зокрема, зростанням мінімальної заробітної плати та залученням до сплати єдиного внеску деяких категорій осіб (фізичні особи – підприємці на загальній системі оподаткування, які не отримують доходу, члени фермерських господарств), - інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Загалом фонд оплати праці, на який нараховується єдиний внесок за січень – липень 2018 року, склав 9073,7 млн грн. Це на 1947,2 млн грн, або на 27,3% більше, ніж за аналогічний період 2017 року.

У той же час ГУ ДФС у Волинській області на постійній основі проводиться роз’яснювальна робота в трудових колективах та з керівниками підприємств, які виплачують заробітну плату менше або на рівні законодавчо встановленого мінімуму.

Читайте також: На Волині платниками податків зареєструвалося понад 3 тисячі нових підприємців

Під час податкового контролю виявляються особи, праця яких використовується без належного оформлення трудових відносин.

Оскільки на сьогодні збільшено обов’язковий страховий стаж для призначення пенсій, то кожна особа працездатного віку має бути зацікавленою в офіційній заробітній платі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Журналістка волинського видання вийшла заміж. ФОТО
Наступна новина Після України, автокефалію хоче отримати й Білоруська православна церква
Останні новини
Схожі новини