З президентської гонки вибуло 5 кандидатів. Хто саме і чому передумав?

З президентської гонки вибуло 5 кандидатів. Хто саме і чому передумав?

Центральна виборча комісія бльше не прийматиме від кандидатів у президенти заявки щодо припинення участі у виборах. Вже сформовано остаточний список. Загалом ЦВК зняла з виборів 5 кандидатів.

До 00:00 8 березня кандидати у президенти мали можливість подати заяви про зняття з виборів. З 00:15 ночі проти 8 березня ЦВК розпочала розгляд вищезазначених заяв, інформує Канал новин 24. 

За словами завідувача відділу взаємодії із ЗМІ комісії Костянтина Хівренка, станом на 20:30 7 березня, заяви на зняття своєї кандидатури для участі у виборах Президента України подали п’ятеро осіб.

Загалом Центрвиборчком скасував реєстрацію кандидатами у Президенти таких кандидатів:

Дмитра Добродомова, якого висунула партія "Громадський рух "Народний контроль",

Євгенія Мураєва, висуванця від партії "Наші",

Дмитра Гнапа, висуванця від партії "Сила людей",

Андрія Садового, мера Львова та лідера "Самопомочі",

Сергія Кривоноса, заступника командувача Сил спеціальних операцій Збройних сил.

Садовий, Гнап і Добродомов зняли свої кандидатури на користь Анатолія Гриценка, Мураєв – на користь голови партії "Опозиційний блок" Олександра Вілкула, а Кривонос – на користь чинного президента Петра Порошенка.

Цікаво, що раніше Гриценко заявляв, що на його користь можуть знятися ще Руслан Кошулинський, Ігор Смешко, Роман Безсмертний і Віктор Кривенко.

Термін прийому звернень кандидатів на посаду президента щодо відмови балотуватися завершено. Остаточний варіант виборчого бюлетеня міститиме 39 прізвищ.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Дорогі товариші жінки!» Що писали радянські газети Волині на 8 Березня. ЗГАДАТИ ВСЕ
Наступна новина У Луцьку стартувала студентська Ліга сміху. ФОТО
Останні новини
Схожі новини