З Волинської ОДА звільнили Мишковець і Кирильчука

З Волинської ОДА звільнили Мишковець і Кирильчука

Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко звільнив двох своїх заступників: Світлану Мишковець та Леоніда Кирильчука.

Інформацію підтвердили в пресслужбі Волинської ОДА, – пишуть Волинські новини.

Леонід Кирильчук пропрацював на посаді близько місяця, а за каденції Олександра Башкаленка на посаді голови ОДА був директором департаменту інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації.

Світлана Мишковець працювала заступницею голів ОДА Володимира Гунчика та Олександра Савченка. До цього багато років очолювала департамент соціального захисту населення Волинської ОДА.

На запитання журналістів про те, чи висловлювали їй претензії щодо роботи і чи пояснювали причину звільнення Світлана Мишковець відповіла, що ні.

«Була написана заява про звільнення за згодою сторін, без дати. Сьогодні мене з нею ознайомили», – пояснила вона.

«Шановні мої освітяни, колеги по соціальній роботі, медики, працівники культури, спортивна спільнота, громадськість, засоби масової інформації, друзі, колеги, знайомі! Щиро всім вдячна за підтримку, розуміння, ефективну співпрацю в період моєї роботи на посаді заступника голови обласної державної адміністрації. Сьогодні, 28.04.2020, я залишаю посаду», – написала вона на своїй сторінці у фейсбуці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки заробляють начальники і директори Волинської ОДА
Наступна новина «Імітація контролю та простоювання на межах міста». Біля Луцька поменшало карантинних постів
Останні новини
Схожі новини