За добу – від 1 до 1,5 тисячі людей. Як українці через «Ягодин» повертаються додому

За добу – від 1 до 1,5 тисячі людей. Як українці через «Ягодин» повертаються додому
Українці перетинають кордон (фото «Суспільного»)

Від запровадження карантину через пункт пропуску «Ягодин», що на Волині, в Україну повернулося більше як 6 тисяч громадян України. В середньому за добу прикордонники пропускають від однієї до півтори тисячі українців.

Про це повідомила речниця Луцького прикордонного загону Оксана Петрів, інформує Суспільне.

За її словами, прикордонники спільно з місцевими органами влади та взаємодіючими структурами організували роботу щодо виділення транспорту для забезпечення переміщення українських громадян.

«У середньому за добу водії здійснюють десять таких поїздок. Слід зазначити, що інформація про кількість українців, які накопичуються на суміжній стороні, надходить українським прикордонникам від польських колег. Після чого інформуються перевізники, які здійснюють пасажирські перевезення», – каже речниця.

Автобуси почергово забирають українців з пункту пропуску «Дорогуськ» та доставляють їх у пункт пропуску «Ягодин», розповіла Оксана Петрів. Після проходження температурного скринінгу та паспортного контролю подорожуючих довозять до найближчої автобусної зупинки, звідки вони добираються до місць проживання.

Читати також: Група волинських туристів не може повернутися з Індії


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Мене ніхто нічого не просив», – Палиця про зустріч Зеленського з олігархами
Наступна новина У Маневицьку райлікарню терміново потрібне обладнання. Просять допомоги
Останні новини
Схожі новини