У Маневицьку райлікарню терміново потрібне обладнання. Просять допомоги

У Маневицьку райлікарню терміново потрібне обладнання. Просять допомоги
Фото ілюстративне

Маневицька районна лікарня терміново потребує апаратів штучної вентиляції легень, кисневих концентраторів та іншого обладнання. Певні кошти медзаклад має, однак ті ціни, які зараз пропонують постачальники, надто високі. Тож керівник просить допомоги.

Про це написав у фейсбуці директор КП «Маневицька центральна районна лікарня», депутат облради Олег Бегаль.

За його словами, станом на 25 березня на закупівлю обладнання з різних бюджетів – сільських, селищних, ОТГ, районного – виділили понад 4 млн грн, в тому числі на боротьбу з коронавірусом більше 1 мільйона.

«Є термінова потреба в закупівлі двох апаратів ШВЛ, двох кисневих концентраторів, респіраторів типу FFP3, костюмів для персоналу та іншого. Але є декілька проблем: частини обладнання та матеріалів нема в наявності (поставки обіцяють накінець квітня-початок травня), ціни деякими постачальниками підняті протягом місяця на 30-40 %, більшість фірм просять стопроцентну передоплату, багато хто хоче оплату коштами, а не по перерахунку», – констатує керівник медзакладу.

Він просить повідомити про постачальників, які продають медтехніку за більш-менш помірними цінами.

«Або, можливо, хтось може придбати обладнання чи засоби захисту за власні кошти та передати як благодійну допомогу на лікарню. Прохання допомогти. Дякую за розуміння та підтримку. Разом це зробити набагато простіше», – ідеться у дописі Олега Бегаля.

Читати також: Що потрібно, аби Маневицька райлікарня стала опорною? У Кабміні дали відповідь


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу – від 1 до 1,5 тисячі людей. Як українці через «Ягодин» повертаються додому
Наступна новина Як завершиться пандемія коронавірусу. Назвали імовірні сценарії
Останні новини
Схожі новини