За рік волиняни сплатили у ПриватБанку 1,3 мільярда гривень «комуналки»

За рік волиняни сплатили у ПриватБанку 1,3 мільярда гривень «комуналки»

Сплачувати комунальні послуги через ПриватБанк - швидко і зручно. Переваги фінансової установи оцінили жителі Волинської області - торік вони здійснили понад 4 мільйони комунальних платежів.

ПриватБанк пропонує своїм клієнтам різні можливості сплати комунальних послуг: у касі, через Інтернет-банк Приват24, у мобільному додатку або ж за допомогою QR-коду. Усі оплати здійснювати швидко та комфортно. На користь цього свідчить і статистика: за 2018 рік волиняни здійснили 4,4 мільйона комунальних платежів на загальну суму понад 1,3 мільярда гривень.

Значну частину оплат жителі області здійснювали самостійно - за допомогою онлайн-сервісів банку. Більш ніж мільйон платежів здійснили волиняни через Інтернет-банк Приват24 - їх загальна сума становить 299 мільйонів гривень. З мобільного додатку оплатили “комуналку” 339 тисяч разів на 88,4 мільйона гривень.

“Також клієнти ПриватБанку мають можливість сплачувати комунальні послуги за допомогою QR-коду. Ця технологія повільно, але впевнено входить у наш побут. Наприклад, волиняни за минулий рік здійснили 30,7 тисяч таких платежів за комунпослуги на більш ніж 400 тисяч гривень”, - розповів керівник Бізнесу платежів і переказів Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Олександр Нерук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чотирирічній волинянці з вадою серця збирають гроші на операцію
Наступна новина Супрун розповіла про користь канабісу
Останні новини
Схожі новини