Чотирирічній волинянці з вадою серця збирають гроші на операцію

Чотирирічній волинянці з вадою серця  збирають гроші на операцію
Фото ілюстративне

Чотирирічній Діані Савчук з Бихова Любешівського району, у якої вроджена вада серця, збирають гроші на дорогавартісну операцію.

Першу операцію дитина перенесла у десятимісячному віці  в Національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит», – повідомляє Нове життя.

Під час останнього обстеження, яке відбулося 27 листопада 2018 року, лікарі поставили діагноз: «Множинні м’язові дефекти міжшлуночкової перегородки. Фістула між правою підключичною артерією і верхньою порожнистою веною. Підвищена трабекулярність міокарду лівого шлуночка. Стан  після звужування легеневої артерії і перев’язки відкритої артеріальної протоки (03.12.2015 р.)». Тоді ж повідомили, що необхідне проведення чергової операції.

Операція запланована  на 11 квітня цього року. 

Родина Савчуків із Бихова звертається до усіх людей із величезним проханням: допомогти Діанці повноцінно жити. 

Реквізити для безготівкового поповнення платіжних карток індивідуальних клієнтів у гривнях:

Банк одержувача – Приватбанк, номер рахунку 29244825509100, МФО 305299, ЄДРПО 14360570. У призначенні платежу вказувати – поповнення на картку №4149499649361308. Отримувач – Савчук Алла Яківна.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За тиждень на Волині до нової церкви перейшли 8 парафій
Наступна новина За рік волиняни сплатили у ПриватБанку 1,3 мільярда гривень «комуналки»
Останні новини
Схожі новини