За що у Києві побили Дзідзьо

За що у Києві побили Дзідзьо

Напад на відомого поп-співака організував Михайло Мєшков, якому колишній учасник гурту нібито перепродав свою частку у компанії DZIDZIO. 

Про це розповіла PR-менеджерка DZIDZIO Лілія Слюсар журналістам ТСН.

«Колишній учасник гурту Олег Турко нібито продав свою частку (25%) нашої компанії певній людині - Михайлу Мєшкову. Але ми піддаємо сумніву правомірність цього продажу, оскільки нам не були надані докази щодо продажу, тому не можемо сказати, що ця угода була законною», – пояснила вона.

За її словами, Мєшков неодноразово приїжджав до їхнього офісу із заявами про те, що він є співвласником компанії DZIDZIO, та вимогами про те, щоб йому виплачувалася частка від доходу.

Лілія додала, що вони просили у Мєшкова надати докази продажу йому частки компанії, проте так і не дочекалися відповідних документів.

З часом Мєшков перейшов до прямих погроз про завдання тілесних пошкоджень Дзідзьо та іншим учасникам гурту. І, судячи з усього, тепер рекетир виконав свої погрози.  

Нагадаємо, на співака Дзідзьо напали у Києві зранку 28 грудня. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Олександра Савченка назвали найуспішнішим регіональним політиком
Наступна новина На Волині злодії залізли в будинок священика
Останні новини
Схожі новини