Замість «московського»: на Волині вимагають додаткового потяга до Києва

Замість «московського»: на Волині вимагають додаткового потяга до Києва

У Волинській області просять створити додаткове залізничне транспортне сполучення від Луцька до Києва, адже дуже часто відсутні вільні місця.

Відповідний запит підготував на сесію Волинської обласної ради, що відбувається у четвер 16 травня, депутат від ВО «Свобода» Сергій Сівак, – пише Район.Ковель. 

«Справа в тому, що придбати квитки за два-три дні до моменту відправлення потягів практично нереально. Особливо ситуація погіршується на вихідні та святкові дні. Не так давно скасували «Нічний експрес» електропоїзда «Луцьк-Київ», нібито з причини нерентабельності. 15 травня потяг «Ковель-Москва» теж перестав курсувати», – зазначив Сергій Сівак.

Тому депутат Сергій Сівак просить, аби голова облдержадміністрації Олександр Савченко звернувся до міністра інфраструктури з прохання забезпечити загальнодоступне повноцінне залізничне сполучення міста Луцька зі столицею України – Києвом.

47 депутатів обласної ради підтримали запит від Сергія Сівака.

Нагадаємо, 11 травня стало відомо, що «Укрзалізниця» планує скасувати потяг з Ковеля на Москву. Останній рейс мав відбутись 19 травня. 

Колектив пасажирського вагонного депо станції Ковель дізнавшись про це, звернувся до керівництва «Укрзалізниці» з проханням відмінити скасування поїзда на Москву.

14 травня ковельські залізничники влаштували багатолюдну акцію протесту через намагання «верхів» змінити керівника депо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Де залізниця, там життя», – начальник станції Ковель Руслан Александрук


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Інавгурація Зеленського відбудеться 20 травня
Наступна новина Джазовий клуб «Цитра» запрошує на офіційне відкриття. Як забронювати місця
Останні новини
Схожі новини