Заступнику голови Ковельської РДА, якого зловили на хабарі, повідомили про підозру

Заступнику голови Ковельської РДА, якого зловили на хабарі, повідомили про підозру

Заступнику голови Ковельської РДА, якого напередодні у приміщенні Волинської ОДА затримали на хабарі, повідомили про підозру у зловживанні впливом. Вирішується питання про відсторонення його від займаної посади та про обрання йому запобіжного заходу.

Слідство вважає, що чиновник у стільки оцінив сприяння щодо безперешкодної видачі Управлінням екології та природних ресурсів ОДА підприємству дозволу на викиди забруднюючих речовин. Про це повідомляє Волинська обласна прокуратура. 

Нагадаємо, джерела інформують, що Дмитро Красносельський (заступник голови Ковельської РДА) ніс частину хабара одному високопоставленому працівнику ОДА, який мав посприяти підприємству, що в Маневицькому районі, в отриманні дозволу на викид шкідливих речовин. До цього підприємство тричі намагалось отримати дозвіл, але безуспішно.

О 13:29 він увійшов у будівлю ОДА, слідом за ним – працівники СБУ та прокуратури, які й затримали його на сходах. Загальна сума хабара становила 4 тисячі доларів, проте у Красносельського вилучили тільки 2 тисячі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Суд оштрафував волинянина на 51 тисячу гривень за купівлю бурштину
Наступна новина На Волині у водоймі тонули діти. Один хлопчик загинув, ще двох – реанімують
Останні новини
Схожі новини