«Зелена країна»: на Волині висадять мільйон дерев

«Зелена країна»: на Волині висадять мільйон дерев

Вже цієї осені лісівники всієї країни розпочинають реалізацію програми Президента України “Зелена країна”.

Акцію на Волині анонсував начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко у п'ятницю, 17 вересня, під час урочистостей з нагоди Дня працівника лісу, – пише ІА «Конкурент».

"Щороку на розсадниках вирощується 22 мільйони сіянців. Це масшатабна робота. І вона продовжиться у рамках цієї акції" – зазначив Олександр Кватирко.

За три роки у рамках акції планується висадити 1 мільярд нових дерев. За 10 років – збільшити площу нових лісів на 1 мільйон гектарів.

Кожна людина зможе відслідкувати хід висадки лісу по окремих регіонах на спеціальному сайті. Крім того, будь-хто зможе долучитися до масштабної еко-ініціативи і висадити ліс. Для цього потрібно заповнити спеціальну форму реєстрації на участь в акції “Створюємо ліси разом”. Під час висадки лісівники безкоштовно нададуть садивний матеріал і проведуть майстер-класи по садінню лісу. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В центрі Луцька перекриють рух через хресний хід
Наступна новина «На три дні перетворити Луцьк на місто літератури». Коли відбудеться фестиваль «Фронтера»
Останні новини
Схожі новини