«Зеленський тут ні до чого». Навіщо на аеродромі біля Луцька військові черпали воду з калюжі

«Зеленський тут ні до чого». Навіщо на аеродромі біля Луцька військові черпали воду з калюжі

У ЗМІ показали, як напередодні візиту президента Володимира Зеленського на Волинь військовослужбовці на території летовища біля Луцька вичерпували воду з калюж пляшками та віниками. Тим часом у військовій частині кажуть, що тут так прибирають завжди, і візит глави держави тут ні до чого.

Напередодні 24 канал повідомив, що військовим наказали вигрібати воду з калюж, які утворилися внаслідок відсутності ремонту дороги.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Що кажуть у військовій частині

Старший офіцер відділення морально-психологічного забезпечення Андрій Тюренков стверджує, що прибирання на території летовища таким методом відбувається постійно. Напередодні військові готувалися до ремонту дороги, повідомляє Суспільне.

«Їх необхідно було осушити перед тим як засипати, щоб не утрамбовувати в воді той асфальт. Тому своїми силами військовослужбовці військової частини провели дану роботу», – розповів Андрій Тюренков.

«Ми проводимо постійно прибирання на території частини. Президент Зеленський тут взагалі ні до чого», – кажуть військові.

Зі слів старшого офіцера, калюжі на території летовища прибрали за пів години. Задіяні були контрактники та усі, хто був вільний у частині.

Нагадаємо, 9 липня на Волині з робочим візитом перебував президент України Володимир Зеленський.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за добу у 57 людей діагностували коронавірус. Одужало понад 200 осіб
Наступна новина На Волині частина газопроводів зношені. Потрібні глобальні інвестиції
Останні новини
Схожі новини