Зеленський просить Юлію Тимошенко бути арбітром на дебатах. ВІДЕО

Зеленський просить Юлію Тимошенко бути арбітром на дебатах. ВІДЕО
Кандидат у президенти України Володимир Зеленський

Кандидат у президенти Володимир Зеленський звернувся до Юлії Тимошенко з проханням виступити арбітром на дебетах із Петром Порошенком.

Про це він заявив у черговому відеозверненні, розміщеному на офіційний сторінці кандидата у Фейсбуці.

Подаємо текст звернення Володимир Зеленського без змін:

«Петро Порошенко прийняв мій виклик на дебати. Тон розмови різко змінили. Що ж, пане президенте, ваші недолугі вибачення я приймаю, я – людина проста. Щодо третини громадян України, нехай українці вирішують самі. Ці дебати – це шанс об'єднати Україну і прославити на весь світ як вільну, демократичну країну.

Для уникнення підкупу, провокацій, адміністративного тиску ми пропонуємо призначити окремого незалежного арбітра і ведучого для проведення дебатів. Юлія Тимошенко, ви зайняли третє місце в першому турі та не підтримали жодного з кандидатів. Чи зможете ви стати гарантом чесних правил та рівних можливостей на дебатах? Чекаю на відповідь протягом 24 годин. Подумай. Те», - йдеться у звернені.  

Нагадаємо, напередодні Володимир Зеленський покликав Порошенка на стадіон «Олімпійський» для дебатів і дав добу на відповідь провести дебати на стадіоні НСК «Олімпійський». Крім того, артист висунув вимогу про здачу кандидатами медичних аналізів.   

Порошенко прийняв виклик Зеленського, нагадавши, що дебати мають відбуватися на базі «Суспільного телебачення» з трансляцією на всіх телеканалах. У штабі Порошенка заявили, що президент погодився здати аналізи та запросив Зеленського в медпункт НСК «Олімпійський» у пʼятницю, 5 квітня. 

Читати також: Зеленський не захотів здавати аналізи разом з Порошенком

 

Звернення до Ю. Тимошенко щодо дебатів.

Posted by Владимир Зеленский on Thursday, 4 April 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський не захотів здавати аналізи разом з Порошенком
Наступна новина Відомого священика з Волині нагородили орденом. ФОТО
Останні новини
Схожі новини