Зеленський не захотів здавати аналізи разом з Порошенком

Зеленський не захотів здавати аналізи разом з Порошенком

Кандидат у президенти Володимир Зеленський запросив президента Петра Порошенка здати аналізи у медичному центрі Eurolab.

Про це повідомив на брифінгу спікер штабу Дмитро Разумков, пише theBabel.

За його словами, аналізи необхідно здати о восьмій ранку у пʼятницю, 5 квітня. Він додав, що клініка розташована по вул. Соломʼянській, 11а. Разумков пояснив, що у штабі Зеленського не згодні з пропозицією здавати аналізи у медпункті на території НСК «Олімпійський», підпорядкованому Міністерству охорони здоровʼя, «яке непогано підтримує діючу владу».

Коментуючи ситуацію, Разумков додав, що дискусію щодо дебатів необхідно повернути «на рівень кандидатів у президенти».

Напередодні артист Володимир Зеленський покликав Порошенка на стадіон «Олімпійський» для дебатів і дав добу на відповідь провести дебати на стадіоні НСК «Олімпійський». Крім того, артист висунув вимогу про здачу кандидатами медичних аналізів.

Порошенко прийняв виклик Зеленського, нагадавши, що дебати мають відбуватися на базі «Суспільного телебачення» з трансляцією на всіх телеканалах. У штабі Порошенка заявили, що президент погодився здати аналізи та запросив Зеленського в медпункт НСК «Олімпійський» у пʼятницю, 5 квітня. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Апокаліпсису не буде», – Богдан Шиба про другий тур виборів президента
Наступна новина Зеленський просить Юлію Тимошенко бути арбітром на дебатах. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини