«Я чекаю вас», – Порошенко відповів Зеленському. ВІДЕО

«Я чекаю вас», – Порошенко відповів Зеленському. ВІДЕО
Президент України Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко заявив, що готовий до дебатів на стадіоні зі своїм суперником у другому турі виборів президента шоуменом Володимиром Зеленським.

Про це чинний глава держави сказав у своєму відеозверненні,  оприлюдненому вночі 4 квітня.

«Володимире Олександровичу! Я радий, що ви хоч і якось невпевнено, але прийняли запрошення провести дебати. Ми з вами дуже різні. Головна відмінність – стрілки наших геополітичних компасів показують в діаметрально протилежні сторони світу.

Моя країна – це сильна європейська Україна, яка ніколи, за жодних обставин, ні перед ким не стане на коліна», – зазначив Порошенко.

«Дебати – це не шоу. Виборча кампанія – це подія, яка визначає майбутнє країни, нації на роки і десятиліття вперед. Тут не до жартів. Бути президентом і Верховним Головнокомандувачем – це не гра, це не бажання сподобатися.

Бути президентом і Верховним Головнокомандувачем – значить, нести відповідальність за людей, нести відповідальність за країну і всередині України, і на міжнародному рівні», – додав він.

За його словами, дебати робляться не заради видовища на стадіоні. «Дебати - це серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, про цінності, про історичний вектор, про пріоритети, країна не просто обирає, вона довіряє свою долю», – заявив президент.

При цьому Порошенко нагадав Зеленському, що правила дебатів прописані у законі про вибори президента.

«Правила дебатів прописані в законі про вибори президента, почитайте їх, будь ласка. Вони можуть відбутися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей. Такі вже уставлені правила. Але стадіон, так стадіон. Я чекаю на вас, Володимире Олександровичу», – наголосив він.

 

Правила дебатів прописані в законі про вибори Президента, почитайте будь ласка. Вони можуть відбуватися на базі...

Posted by Петро Порошенко on Wednesday, 3 April 2019

Нагадаємо, Зеленський заявив, що планує влаштувати дебати на стадіоні з діючим президентом Петром Порошенком. Причому озвучив кілька своїх умов, зокрема що захід має пройти на НСК «Олімпійський». 

Одразу після цього у державному підприємстві НСК «Олімпійський» відповіли, що до них не надходило жодних офіційних заявок чи проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в президенти України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 4 квітня
Наступна новина Компанія WEST AUTO HUB взялася за автомобілі «12 каналу»
Останні новини
Схожі новини