Зеленський розповів про 5 етапів, які зроблять Україну успішною

Зеленський розповів про 5 етапів, які зроблять Україну успішною

Президент України Володимир Зеленський розповів про 5 етапів розвитку України, які зроблять її успішною.

Колонку зі своїми роздумами він опублікував у ЗМІ – на сайті «Новое время», – пише ТСН.

На думку Зеленського, досягти таких результатів можна буде, виконавши п’ять пунктів. Перший з них – це мир в нашій державі. 

Другий пункт – це ефективні інститути та прозорі правила гри, обов’язкові для всіх. Зокрема, гарант має на увазі подолання корупції та справедливі суди. 

До третього пункту Зеленський відносить інвестиції в Україну. Наступний етап – це покращення інфраструктури в Україні, і не лише дорожньої, а й медичної, освітньої, енергетичної, фінансової та комунальної.

П'ятим і останнім пунктом Зеленський вважає народовладдя, механізм якого дозволить людям впливати на рішення влади — від рівня громади до рівня президента.

«Можна скільки завгодно сміятися над «турборежимом» роботи влади, але не можна не визнати: у країні відбуваються зміни, на які не наважувалися цілі покоління українських політиків. У 2020-му темп змін тільки наростатиме — за всіма п’ятьма напрямками», - підсумував Зеленський.

Читайте також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбудеться благодійний ярмарок
Наступна новина Луцькі студенти зробили 19 будок для безпритульних собак
Останні новини
Схожі новини