Богдан Шиба: «Я управлінець, але в головні лікарі не піду, бо не знаю специфіки. А Зеленський?..»

Богдан Шиба: «Я управлінець, але в головні лікарі не піду, бо не знаю специфіки. А Зеленський?..»
Колишній міський голова Луцька Богдан Шиба

Колишній Луцький міський голова Богдан Шиба (2006-2010 роки) вважає, що Володимир Зеленський має великі шанси пройти у другий тур президентських перегонів, але там українці обиратимуть раціонально і приземлено.

Про це він розповів у коментарі «Першому».

«У Зеленського – дуже великі шанси потрапити до другого туру, хоч серед його прихильників – багато молоді, яка якщо сонечко засвітить, то вибере пікнік на природі, а як буде дощ, то лежання на дивані замість походу на виборчу дільницю», - зауважив Богдан Шиба.

«Якщо в першому турі багато людей планує голосувати зі злості або «по приколу», то в другому, я думаю, люди більш раціонально і приземлено будуть обирати. Все-таки буде розуміння, що один з двох кандидатів точно стане Президентом», - сказав екс-посадовець.

З його слів, Володимир Зеленський - хороший актор та досвідчений шоумен, але не професійний держслужбовець.

«Я б не наважився йти на вибори головного лікаря міської лікарні, хоч я досвідчений менеджер, але не знаю абсолютно специфіки. Так само тут. Претендент на посаду Президента має бути професійним в першу чергу, інакше він ніколи не зможе бути на цій посаді чесним, справедливим. Державне управління – надзвичайно складний фах, який вимагає багатьох знань і умінь. А посада Президента – ще й досвіду, щоб на рівні розмовляти з маститими політиками, керівниками інших держав», - розповів екс-мер Луцька.

«Вибори в Україні, на превеликий жаль, перетворились на шоу. Близько 90% інформації, яка стосується виборів, це критика, при чому не програм, а особистостей політиків. В цивілізованих країнах усе навпаки. Ми знову, як в 90-ті, повернулись до негативного голосування, тобто проти когось, а не за. Люди мотивують своє голосування не тим, що кандидат може зробити щось корисне для держави, а тим, що всі решта погані», - резюмував Богдан Шиба.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Згорани хочуть приєднатися до Шацької ОТГ
Наступна новина Як на Волині відновлюють джерела. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини