Землі отримують жителі інших областей: у Луцьку протестують атовці. ФОТО

Землі отримують жителі інших областей: у Луцьку протестують атовці. ФОТО

Волинські військовослужбовці 9 листопада влаштували акцію потесту під стінамии приміщення Держгеокадастру Волині. Люди вимагають розібратися  з питанням розподілу земельних ділянок у Горохівському районі.

Про це інформує ІА Волинські Новини.

Зокрема, участь в акції на підтримку законних прав атовців взяли військовослужбовці з Горохівщини, члени громадської «Спілки воїнів АТО», «Автомайдану Волині».

Зазначимо, після сварки між військовослужбовцями та виконувачем обов’язків керівника Головного управління Держгеокадастру Волинської області Олесем Іващенком останній написав заяву на звільнення. Із посади він мав піти з 9 листопада.

Активісти неодноразово вимагали, аби Олесь Іващенко детально вивчив питання щодо відмови в одержанні земельних ділянок атовцям. Натомість землі отримують жителі інших областей.

Як розповів активіст Олексій Кушнєр, два тижні тому учасники АТО вже зверталися до Олеся Іващенка з вимогою вирішити ситуацію, оскільки стало відомо, що мешканці сусідніх областей, зокрема Рівненської, написали заяви на отримання земельних ділянок у Горохівському районі, попри те, що першочергово землі мають надати саме місцевим військовослужбовцям.

Йдеться про 20 проектів землеустрою, які подали жителі Рівненщини, Житомирщини, Херсонщини тощо.

«Олесь Іващенко написав заяву на звільнення. А 6 листопада підписав дозвіл на розроблення проектів на цих 20 ділянках. Це 40 гектарів. Тобто вимога вирішити ситуацію закінчилася підписанням документів 20 жителям, які точно не мешкають у Горохівському районі», - наголосив Олексій Кушнєр.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 9 листопада: долар в Україні зріс після затяжного падіння
Наступна новина Як в кіно: лучанка побувала у відділку поліції в США. ФОТО
Останні новини
Схожі новини