Як землю віддадуть територіальним громадам

Як землю віддадуть територіальним громадам

Опубліковано план-графік передачі земельних ділянок у власність об’єднаних територіальних громад на 2018 рік. Це – важливий крок для отримання громадами права самостійно розпоряджатися земельними ресурсами.

31 січня, на засіданні Уряду прийнято Розпорядження  "Про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об'єднаних територіальгних громад".

Розпорядженням доручається Держгеокадастру розпочати з 1 лютого 2018 року передачу усіх земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності в комунальну власність відповідних об’єднаних територіальних громад, крім тих земельних ділянок, які не можуть бути передані у комунальну власність. У випадку, якщо земельні ділянки не сформовані, Держгеокадастру доручено забезпечити їх формування шляхом інвентаризації.​

В Україні створено 665 об’єднаних територіальних громад, на території яких знаходиться близько 759 тис. га земель сільськогосподарського призначення державної власності, які можуть бути передані у комунальну власність.

http://auc.org.ua/sites/default/files/plan-grafik.pdf (тут можна ознайомитись з планом-графіком передачі земель ОТГ)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бензин і дизпаливо продовжують падати в ціні
Наступна новина Кілька Волинських сіл залишилися без газу через аварію
Останні новини
Схожі новини