Жебрівський назвав суму боргу ДНР за воду

Жебрівський назвав суму боргу ДНР за воду
Постійними обстрілами сепаратисти не дають ремонтникам відновити пошкоджений Південнодонбаський водопровід, зазначив глава Донецької області.

Влада самопроголошеної ДНР заборгувала 3 млн гривень за водопостачання, яке здійснюється з підконтрольної українській владі території.

Про це голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський сказав у Маріуполі в ході зустрічі з делегацією зі Словаччини, повідомляє 0629 у п'ятницю, 13 квітня.

Глава Донецької ОДА зазначив, що при цьому постійними обстрілами сепаратисти не дають відновити пошкоджений Південнодонбаський водопровід.

Він нагадав, як 15 грудня 2017 року Росія в односторонньому порядку вийшла з СЦЦК, і тепер Україна через ОБСЄ запитує «режим тиші» для проведення відновлювальних робіт.

«Росія намагається робити все, щоб ми спілкувалися з представниками так званої ДНР», - зазначив Жебрівський.

Глава Донецької ОДА також повідомив, що в області є ще ряд невирішених проблем, зокрема, Мар'їнка та Красногорівка вже четвертий рік живуть без газу, і потрібно будувати новий газопровід для забезпечення газом цих населених пунктів.

Нагадаємо, 10 квітня на Донбасі чотири міста залишилися без води на підконтрольній Києву території Донецької області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку обговорили проблему житла для переселенців
Наступна новина Візит заступника голови «Батьківщини» на Волинь: як це було. ФОТО
Останні новини
Схожі новини